Drivdalen i vinden, Logo, mogop og moskus. Knapp venstre

Tilbake til DIL

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

Årsmelding ski og terrengløp 2018

Hilde Rislien – Leder

Tore Tilset – Løypesjef

Lars Bjørndalseter – Tidtakeransvarlig

Aina Riise – Kioskansvarlig

 

13. januar var det offisiell åpning av klubbhuset og årets 1. poengrenn, det ble 6 totalt + klubbmesterskap. Premieutdeling sammen med luftgeværskyting i Dovrehallen på St. Hans feiringen.

Tore hadde ansvar for oppkjøring av spor i lysløypa, bort til Gættem og Vinstradalen, rene «trikkeskinner» mye av vinteren. Alltid flink til å oppdatere ved nykjørte spor.

I høst tok vi en telling på antall lyspunkt rundt lysløypa, og det ble vedtatt at alle lysarmaturer skal skiftes, disse er bestilt og ankommet. Skiftes i løpet av våren 2019. Hva med strøm kablene?

Det ble leid inn flishogger til å rydde etter trefellinga året før.

Fikk ny avtale med Oppdalsbanken på nye startnummer, one size, så de var litt «slim fit» for de voksne, vi må høre om vi kan få noen som er større😊

 

For skigruppa 2018

Hilde Rislien

 

Terrengløp 2018

Det ble også i 2018, som i 2017, arrangert 6 terrengløp. De 2 første på Engan, så Midtbygda, Lønset og Fagerhaug. Litt varierende oppmøte. 110 stk på første løp. Nye og større startnummer bestilt fra Oppdalsbanken. Premieutdelingen ble i år i klubbhuset til D.I.L. den 26.august. Servering av mat, saft og kaffe.

Litt mye rydding av skog på Engan til de korteste løypene. Kanskje vi i år skal flytte løpet til ett mer egnet løpeområde!!?

 

Terrengløpansvarlig 2018

Inger Jori Lundaløkk.