Drivdalen i vinden, Logo, mogop og moskus. Knapp venstre

Tilbake til DIL

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

Årsmelding DIL 2018

Det er i styreåret 2018, foruten årsmelding avholdt 6styremøter der det er blitt behandlet 30 saker.

 

Parkeringsvakt og isfiske på Gåvvålivatnet påsken 2018 ble en stor suksess . Med fint vær og mye snø fikk DIL inn ca 58.000,- for parkering , salg av fiskehull og div varer. Her er da ikke utleggene trukket fra. DIL hadde som vanlig kjøpt og blitt sponset av lokale bedrifter en stor mengde med premier, som ble delt ut til den som fikk mest og størst fisk. Resten ble trukket ut på deltakerhull. Det var 27. gang DIL arrangerte isfiske på skjærtorsdag.

 

Terrengløp ble gjennomført i samarbeid med Snøhetta IL og Lønset IL der det ble arrangert 2 ganger på Engan , 1 gang Midtbygda , 1 gang på Fagerhaug og 2 ganger på Lønset. Premieutdeling ble avholdt i klubbhuset til DIL.

 

InterSport avtalen ble i år ny med 10% på alle varer (utenom salgsvarer) Og klubbkvelder med tilbud på skiutstyr og 2% kjøpeutbytte som går til DIL.

 

Åmodtsdalsfestivalen ble dessverre i år avlyst.

DIL mottok kr 40.000 fra Oppdalsbanken som er øremerket nye LED lys i lysløypa. Disse er blitt kjøpt inn og vil byttes ut våren 2019.

 

Det er stor aktivitet i DIL med både trim , barneidrettsskole , boltring , poengrenn og terrengløp. Mer om de ulike aktivitetene i gruppenes årsmeldinger.

Styret ønsker og takke alle for godt samarbeid og innsats fra alle medlemmene.

 

For styret i Drivdalen Idrettslag

 

Sekretær

Guri Ekrann-Osvær