Drivdalen i vinden, Logo, mogop og moskus. Drivdalen idrettslag

Trim med DIL

 

Dette er et tilbud til ”hverdagstrimmerne” som går på DIL’s trimposter, og som vil gjøre seg kjent i turområdene i nærmiljøet. DIL har et nett av trimposter både sommer og vinter. Når Trim med DIL er fullført, leveres startkortet til Drivdalen il v/trimkontakt eller i idrettslaget postkasse ved klubbhuset, adresse Båggåstrondvegen 836. Trimkort leveres før 31/12 hvert år.         

 

For de som ikke går på ski, vil ekstra besøk på sommerpostene veie opp for manglende besøk på vinterpostene. Se Trimposter DIL hvor beliggenheten til postene er beskrevet.

 

Registrering

                                                                             

I trimkassene ligger startkort for Trim med DIL, og på hver trimpost er det en bokstavkode som skal noteres på startkortet. Når Trim med DIL er fullført, leveres startkortet til Drivdalen il v/trimkontakt før 31/12 hvert år.

 

Merker/premiering

 

Sølvmerke:                                                                                     

        Alle som besøker samtlige vinterposter (2 stk) og sommerposter (8 stk) 1 gang i løpet av ett år, vil oppnå kravet til sølv. Deltakere som ikke går på ski, kan i stedet besøke samtlige sommerposter en gang, og gjenta besøket på 2 av disse (ulike poster) 1 gang (i alt 10 registreringer).

 

Gullmerke:                                                                                       

        Alle som besøker samtlige vinterposter (2 stk) og sommerposter (8 stk) 2 ganger i løpet av ett år, vil oppnå kravet til gull. Deltakere som ikke går på ski, kan i stedet besøke samtlige sommerposter to ganger, og gjenta besøket på 4 av disse (ulike poster) 1 gang (i alt 20 registreringer).

 

Premiering for alle deltakere:                                                                        

        I tillegg til merkene, vil det bli satt opp premier som blir trukket ut blant de som leverer inn fullført startkort (minst 10 registreringer).

(Barn minst 7 registreringer.)

 

Nytt fra 2010:                                                                            

Barn t.o.m. 7. klasse i barneskolen får godkjent krav til sølv- og gullmerke ved besøk på minst 7 trimposter 1 eller 2 ganger i løpet av året.

 

Klubbhuset til  Drivdalen idrettslag har adresse Båggstrondvegen 836, og har en flott beliggenhet nede ved elva Driva, i et populært turområde som blir mye brukt både sommer og vinter.

Knapp venstre

Tilbake til DIL

Merkene som oppnås ved gjennomførte krav, er malt av Marit Bjerkås. Motivene er hentet fra området rundt de ulike trimpostene og varierer fra år til år. Bildet over viser sølvmerker fra Åmotsdalen (2007) og Dugurdmålsteinen (2008).

Åmotsdalen (2007)

Dugurdmålsteinen (2008).