Drivdalen i vinden, Logo, mogop og moskus. Knapp venstre

Tilbake til Idrettslaget

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

Klubbhuset til Drivdalen idrettslag

Klubbhuset til  Drivdalen idrettslag har en flott beliggenhet nede ved elva Driva i et populært turområde som blir mye brukt både sommer og vinter. Her ligger Lysløypa i Drivdalen, og her går Turstigen langs Driva. Klubbhuset inneholder tidtakerrom, kjøkken/kiosk, scootergarasje, varmestue og toalett. 

Varmestuedelen av klubbhuset inkludert kjøkken og toalett står åpent og kan benyttes av turfolk og til ulike møter og arrangement.

Huset ble bygd i 2014-17, og ble finansiert med spillemidler, tilskudd fra  Gjensidigestiftelsen, Oppdal kommune, Oppdalsbanken, Driva helselag, Drivdalsfondet, Drivdalen yngre helselag, sponsing fra Minera Skifer As og stor dugnadsinnsats.

 

Reglement for bruk av Klubbhuset

 

· Klubbhuset eies av Drivdalen idrettslag, og varmestuedelen inkludert kjøkken og toalett står åpent for alle.

 

· Den som ønsker å bruke klubbhuset til møter eller andre arrangement må ta kontakt med idrettslaget på idrettslag@drivdalen.no eller 97090579.

 

· På drivdalen.no under lag og foreninger – Drivdalen idrettslag ligger det en kalender som viser når klubbhuset er opptatt.

 

·  Alle må rydde etter seg og forlate klubbhuset i samme stand som de ønsker å finne det.

 

· Vi setter pris på om du betaler litt for bruke av støm og lignende ved å legge en slant i kassa  eller vippse til nummer #94432.