Drivdalen i vinden, Logo, mogop og moskus.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

Info fra Trimgruppa i DIL.

Pr. i dag, 2.juledag, er det flotte snøforhold i skiløypene på Driva. Takket være bra med nysnø og TORE I SPORET, er forholdene lagt flott til rette for trimturer i romjula.

De siste dagene før jul var det travel anleggsvirksomhet i lysløypa med tynningshogst med hogstmaskin og bortkjøring av tømmer med lastebærer.  – En kunne frykte for at skogen og løypa ville bli liggende som et anleggsområde i jula.

 

Men slik er det ikke!! Kvistdungene ligger delvis nedsnødd utenfor løypa, - og der skal de ligge til våren når kvisthoggeren tar seg av dem. Heldigvis er nysnøen tatt godt vare på, nedtråkka etter hvert, og alle spor etter maskinene er borte!

 

Det er mulighet for fine trimturer i skogen sørover til trimposten i Gottemsvegen.  Det er ikke lys i lysløypa ennå pga skade under hogsten. Men en tur i mørket med hodelykt er også absolutt å anbefale!

 

Trimgruppa minner om innlevering av startkort for de som har fullført TRIM med DIL (innen 1. januar).

 

Trimbøkene tas inn og det legges ut nye ved nyttår. Så da er det bare å fortsette med trim til de 10 trimpostene som DIL har i Drivdalen er besøkt (omtale på drivdalen.no/turforslag).

 

6. juledag inviterer trimgruppa til romjulstrim! Trimmen kan foregå enten i skiløypa, eller til fots eller med spark i området rundt Skoresbrua.

 

GÅ EN TRIMTUR som er god for deg, og kom innom klubbhuset og få en kopp saft eller kaffe.

 

Servering mellom kl 12 og 14. Flott om du tar med matpakke, eller kanskje du har noen julekaker som er til overs? Et lite skalklag, kanskje??

 

 

FORTSATT GOD JUL og ET GODT NYTT TRIMÅR !

ønskes fra Trimgruppa i DIL