Drivdalen i vinden, Logo, mogop og moskus.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

SOS barnebymarsjen og Trimian Gå

Friluftslivets uke 1.-9.september

Høsten er her, og da kommer det som vanlig invitasjon om å delta med trimaktiviteter i  Friluftlivets uke.  Denne uka er en felles nasjonal utfordring til alle kommuner om å synliggjøre alle gode trimtilbud som finnes.

 

I Drivdalen er det stor trimaktivitet hele året på turstigene til våre nærtrimposter , samt diverse organiserte opplegg der det satses på å  få med barn ut i naturen i ung alder. Den helsefremmende effekten er meget stor for alle aldersgrupper. Ut på tur gjør godt både for kropp og sjel !! 

 

DIL har følgende tilbud i forbindelse  med FRILUFTSLIVETS UKE for å inspirere til økt aktivitet

     1:     Søndagstur 2.september

     2:     Finn TRIMian på trimpostene

 

 

 

 

 

1:   SØNDAGTUR 2.september med utgangspunkt fra Klubbhuset DIL v Skoresbrua. Starttid mellom kl 11.30 - 14

Arrangeres i samarbeid med SOS BARNEBYMARSJEN som arrangeres årlig i Drivdalen. Det er valgfri distanse – gå så langt du vil - ingen tidtaking! Det legges inn litt ”hodebry” underveis i løypa.

 

I Klubbhuset selges det saft, kaffe, boller, lapper m.m og nyrørt bær oppå! All inntekt går uavkortet til SOS barnebyer – Trønderhuset i Peru. Videre er det loddsalg til inntekt for samme gode formål. Margit Riise er den lokale representant og er på plass med loddboka! (Gaver mottas med takk!!)

 

Les mer om SOS-barnebyer her:

2:  TRIMian  som er idrettens gamle trimfigur vekkes til live igjen!  Under Friluftsuka finnes det bilde av han med en KODE  i alle trimkassene til DIL. Da er målet vårt å øke trimaktiviteten ved at deltagerne går på trimpostene og finner TRIMian med disse  kodene. Ved fullført krav i løpet av to uker er deltakerne med  i trekning om gavekort og fruktkurver!  Startkort med krav for å få godkjent fullført,  finnes i kasse ved  Klubbhuset. Frist for å levere fullført TRIMian er 16.september. Les mer om trimpostene her:

 

 

 

VEL MØTT TIL søndagstur og aktiviteter ellers  i  FRILUFTLIVETS UKE !!