Drivdalen i vinden, Logo, mogop og moskus.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

Jubileumstrimmen

2020

Drivdalen IL feirer 75 år i 2020! Det er stor aktivitet i laget, og markering av jubileet vil komme etterhvert.

 

I den anledning er Trimgruppa er først ute med å arrangere «Jubileumstrimmen 2020». Dette er et trimtiltak for å stimulere til regelmessig trim gjennom hele jubileumsåret.

 

Bruk av nærturomådene til regelmessig trim, er det beste tiltak en kan gjøre selv  for å ta vare på helsa si. Det er snakk om tur i frisk luft ut i fra egne forutsetninger!

 

I Drivdalen har vi rikelig med muligheter til dette ved å bruke turløypenettet. Idrettslaget har sammen med grunneierne tilrettelagt  med trimposter og løypekart.

 

Deltagelsen er svært bra på trimopplegg som allerede eksisterer i DIL!  I 2018 ble det regnet ut tilbakelagt distanse totalt for all trimaktivitet etter turstigene. Strekningen tur/retur om trimpost multiplisert med ant. trimmere ble lagt til grunn.

Resultatet viste at trimmerne har tilbakelagt godt over 30 000 km i 2018!

 

Gjennomsnittlig besøk på samtlige trimposter de siste 15 år er 6000 personer i året (Jfr årsmelding for DIL 2018). I tillegg er det mange turgåere som går turstigene uten å registrere seg i trimbøkene.

 

Rekorden ble satt i 2018, og denne må vi slå i jubileumsåret!!

 

«Jubileumstrimmen 2020» har egne startkort der registreringskrava for fullføring står. Og til den som fullfører krava innen 31. desember 2020, tildeles jubileumsmedalje, samt at en er med i trekning av flere gavekort blant deltagerne. Sparebank 1 sponser jubileumstrimmen!

 

Startkort ligger i kassa inne i Klubbhuset v/Skoresbrua.  På Engan: v/trimposten v/ høyløe, Stølegga.

 

For å stimulere til ekstra aktivitet på ski i vinter, har vi satt ut to ekstra  trimposter. Den ene finner du i skiløypa sør for Rishaugen, og den andre i Mælan i Vinstradalen.

 

Hent deg et startkort, så det er greit å komme i gang! Det er 52 uker å fullføre krava på!

 

 

Trim m/DIL går som vanlig i 2020 også, med sine egne startkort.

Sparebank 1 sponser dette tiltaket med ekstra gavekort i år!

 

 

GODT NYTT TRIMÅR I DRIVDALEN!

 

Trimgruppa DIL

God trimtur ut i naturen! Vi håper på en fin start på jubileumsåret 2020, med mer snø og fine forhold som her ved trimposten på Brustølen i 2018.