Drivdalen i vinden, Logo, mogop og moskus.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
Knapp venstre

Tilbake til turforslag

Trimposter på UT.no

Drivdalen idrettslag er i gang med et prosjekt med å skilte og merke stig til idrettslagets 10 trimposter. I den forbindelse har vi også oppdatert informasjonen som står om trimpostene på drivdalen.no

 

På de skiltene som står ved parkering/startpunktene for stigen til hver trimpost er det QR-koder som leder til riktig side på drivdalen.no. Prosjektet har fått støtte fra Sør-Trøndelag fylkeskommune og Gjensidigestiftelsen. Et vilkår for tilskuddet er at turene også skal legges ut på nettstedet ut.no. Turbeskrivelsen her er den samme som på drivdalen.no, men ved å laste ned ut.no sin app kan du blant annet få opp kart over turstigen på mobilen med markør som viser hvor på turstien du er når du er ute å går!

 

Merking og skilting av turene er i gang, og vil bli ferdigstilt i løpet av sommeren/høsten.

 

Foto © Jenny Kristin Heggvold

På Ut.no-appen: Søk på navn eller velg i nærheten av deg. Ved å trykke på en av turstigene får du opp turbeskskrivelsen, og ved å velge kart-knappen (øverst til høyre) får du opp kartet med turstigen inntegnet og markør som viser hvor på stigen du er.

Det er også mulig å laste ned turbeskrivelsen og kartet på mobilen slik at du har det tilgjengelig også uten internettdekning.

Tekstboks: Kart
Tekstboks: Last ned